Geslaagde pokeravond

26 april 2023

Zaterdag 22 april werd “De Toss” wederom omgetoverd tot een pokerhal. Een afvalrace met dit keer 41 deelnemers verdeeld over 5 pokertafels om mee te starten. Rond de klok van 19.00 uur werden de eerste kaarten geschud en gedeeld en konden zowel de wat meer gelouterde spelers als beginners hun geluk beproeven. In het eerste uur raakten al de nodige spelers door hun fiches heen (iedereen begon met 10.000 punten), maar er bestond de mogelijkheid om √©√©nmalig bij te kopen om zo toch nog verder te kunnen spelen.

Onder het genot van een hapje en drankje waren rond de klok van 21.00 de eerste 10 afvallers bekend en deze mochten nog plaatsnemen aan de verliezers tafel. Uiteindelijk was Kees Raats hier de gelukkigste en wist zo zijn deelname inleg terug te verdienen.

Naar mate de avond vorderde werden de inzetten steeds hoger en ging het hard met spelers die afvielen. Uiteindelijk mocht de 10 overgebleven spelers plaats nemen aan de finaletafel. Ook hier vielen de nodige spelers in rap tempo af en werd het uiteindelijk een heads-up strijd tussen Rob Luyken en Stafan Haast. Laatstgenoemde kreeg daar de beste kaarten of speelde het slimste en mocht zo de hoofdprijs – een cadeaubon van een welbekende supermarkt – in ontvangst nemen.

Wederom een geslaagde pokeravond en over ongeveer een half jaartje is de volgende pokeravond weer!

Uitslag finaletafel:
1. Stefan Haast
2. Rob Luyken
3. Thomas van Nimwegen
4. Nardi Frere Jean
5. Stefan Geerts
6. Renzo vd Westen
7. Jonathan van Vliet
8. Frank mathon
9. Bram van Hout
10. Lars Geerts


Geef een antwoord