15 februari Carnaval bij de COVS Breda

12 februari 2020

Het feest der feesten staat weer voor de deur. Zoals u weet hebben wij als COVS ons eigen carnavalsfeest in de Toss.

Met een nieuwe DJ, twee spetterende bands en zanger Ron de Leeuw zullen wij één week voor het echte carnaval dat feest weer inluiden met een gezellige avond. Onze eigen Prins Gerard Jean den Eerste zal met zijn nieuwe pages en zijn gevolg het feest opvrolijken en een aantal mensen in het zonnetje zetten. Wij zien u graag met uw partner, familie, kennissen en vrienden op 15 februari.

De Toss is om 20.00 uur open en het feest zal aanvangen rond 20.30 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Verder gaan wij met carnaval “de boer op” te beginnen op 19 februari in zaal Vianden in de Viandenlaan bij de seniorenmiddag, een feest van herkenning en een genot om de oudjes te zien stralen. 20 februari brengen wij een bezoek aan voetbalvereniging Baronie. 21 februari gaan we naar de Jacinta school en het Bouwersbal in de Erasmus. 22 februari geven we acte de préséance bij de optocht van de Blauwe Kei en het Ginneken waar wij de deelnemers beoordelen en uiteindelijk zal onze prins de winnaars in de Erasmus bekend maken. We zijn aanwezig in de Lange Bedde en op het Valkeniersplein.

25 februari sluiten we af bij de kindermiddag in zaal Vianden, waar we de boel op stelten zetten en de Baron weg zullen toveren. Met het traditionele laatste, beroemde en beruchte kwartier sluiten we het carnaval in zaal Vianden af, waarna ons nog een lekkere maaltijd als afscheid geserveerd wordt. Had u nog geen zin in carnaval dan hopen wij dat u dat nu gekregen hebt.

Wij verwachten u in groten getale op ons eigen traditionele feest. Mocht u zin hebben om een dagje mee te gaan geef het door aan onze secretaris Joost, per mail: vriendenvandescheidsrechters1@gmail.com.

Tot binnenkort!

Prins Gerard Jean de Eerste en zijn gevolg.


Geef een antwoord