Grote clubactie

23 september 2022

Vorig jaar heeft de vereniging deelgenomen aan de Grote clubactie. De opbrengt was het eerste jaar boven verwachting. De opbrengst is gebruikt voor de ondersteuning van het clubhuis en een gedeelte is gereserveerd voor het 100 jarig jubileum. Op welke wijze we de opbrengst dit jaar gaan verdelen hebben we nog niet bepaald. Een ding weten we echter wel in November loopt ons contact van de energie af en de kosten zullen zeker oplopen tot een niveau dat te hoog is voor de stichting alleen. De vereniging zal zijn steentje dus moeten gaan bijdragen. Samen met de stichting moeten wij ons hard maken en onze uiterste best doen om ons clubhuis DE TOSS open te kunnen houden.

Daarom roepen wij iedereen die gebruik maakt of kan maken van ons clubhuis op om dit jaar in nog grotere getalen loten te kopen van de Grote clubactie en nog beter om zelf actief loten te verkopen aan familieleden, vrienden en/of bekende. De vereniging heeft een 25 tal boekjes ter beschikking. Op een “lot” moet het aantal loten dat men af wil nemen genoteerd worden en verder de naam en rekeningnummer. De aangekochte loten worden middels een automatische in incasso van de rekening van koper afgeschreven.

UW STEUN IS HARD NODIG EN U MAAKT ZELF KANS OP EEN LEUKE PRIJS.

De prijs per lot is €3,00 en 80% gaat hiervan naar de vereniging.
Loten kopen kan via onderstaande link of aan de bar van ons clubhuis.

KLIK HIER OM JE LOTEN TE KOPEN

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Als namelijk jou lot als winnend lot wordt getrokken, ontvangt de vereniging € 5.000,- extra!

KLIK HIER OM EEN SUPERLOT TE KOPEN

We gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun. Jouw inzet is goud waard!


Geef een antwoord