Spelregelwedstrijd via internet LCS

26 oktober 2020

Als vervolg op de eerder dit jaar gehouden wedstrijd organiseert de LCS (Landelijke Commissie Spelregels) weer een spelregelwedstrijd via internet. De eerste ronde voor deze quiz is al op dinsdag 6 oktober gestart, waarna echter gebleken is dat een groot deel van de leden hier niet van op de hoogte was, daarom is besloten deze ronde te laten vervallen, zodat iedereen de kans heeft om van het begin aan mee te doen. Hieronder meer informatie over de nieuwe planning.

De quiz wordt in 10 rondes 2-wekelijks gehouden en wordt op de COVS-site op dinsdag opengesteld, de bedoeling was dat de verenigingen er in die week op hun clubavonden aandacht aan konden besteden. Helaas zullen door de coronamaatregelen die avonden op dit moment niet plaatsvinden, maar hopelijk over enige tijd weer wel. Op maandag wordt de quiz gesloten en op dinsdag ontvangen de secretarissen van de verenigingen een overzicht van de juiste antwoorden. Hierdoor kunnen deze besproken en uitgelegd worden op de clubavonden of zolang die er niet zijn mogelijk via een digitale weg. De antwoorden en standen worden op vrijdag op de COVS-site gezet, waarna op dinsdag weer een nieuwe cyclus start.

De nieuwe eerste ronde is op dinsdag 20 oktober opengezet en zal in tegenstelling tot de planning pas gesloten worden op maandag 2 november, waarna direct de juiste antwoorden op de site zullen worden gezet. De volgende dag begint dan de tweede ronde (conform de planning) en na de winterstop hervatten we dan de quiz op dinsdag 12 januari met ronde 5. Hiermee wordt de laatste ronde dan op donderdag 1 april afgesloten. Wij hopen hiermee alle COVS-leden een extra mogelijkheid te bieden om toch nog iets met voetbal (spelregels) te doen. Voor de drie beste deelnemers en voor de vereniging met de beste totaalscores worden prijzen beschikbaar gesteld.

Klik hier om naar de website van de landelijke COVS te gaan

De afkorting van de COVS Breda is: BRE
Als inlognaam dien je te gebruiken: BRE voornaam achternaam

Op de website van de landelijke COVS staat de verdere uitleg en ook de data van de speelrondes.


Geef een antwoord