Grote clubactie

16 september 2021

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Vanaf nu kunt u via onderstaande link uw loten aanschaffen en zo de COVS Breda steunen.

KLIK HIER OM EEN LOT TE KOPEN EN STEUN ONZE VERENIGING

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

Voordelen voor jou
– Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.
– Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas!

KLIK HIER OM EEN SUPERLOT TE KOPEN